Stonewood Design
Timber_Mill_Box: Workplace

Timber_Mill_Box: Workplace

Timber_Mill_Box: Workplace

Timber_Mill_Box: Workplace

We have submitted a planning application for a flexible workspace in Box, Wiltshire. We are working with Real World Studios and Stonewood Properties to create modern business space to encourage forward-thinking companies in Box to thrive. The digital revolution has seen a wealth of opportunities created in the region and our scheme looks to embrace this change.

Millside currently incorporates office space within an existing stone building, and large Nissen hut type buildings which are no longer fit for purpose. For this site a development of flexible workspace (1700 sq m) is being proposed to complement Real World Studios and to replace the Nissen huts.

171221 MILLSIDE SECTION RFS.jpg
Timber_Box_Mill_Work_002.jpg
MillsideHb.jpg
171220 - MS Overhead RFS.jpg